Skip to main content

Blog

Terug naar overzicht

Jouw Ontwerp is Klaar... Wat Nu?

Jou ontwerp is klaar...wat nu?


Gefeliciteerd! Je hebt zojuist de laatste hand gelegd aan je ontwerp - een meesterwerk dat tot in de kleinste details jouw visie weerspiegelt. Maar nu rijst de vraag: wat volgt er nu? Hoe zet je jouw digitale creatie om in tastbaar, prachtig drukwerk?

Geen paniek! Drukkerij Boonen staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van dit spannende proces. Vanaf het moment dat je het ontwerp voltooit tot het moment dat je het fysieke product in handen hebt, zijn wij er om ervoor te zorgen dat je project vlekkeloos verloopt.

Hier zijn enkele belangrijke stappen om je ontwerp van het scherm naar de drukpers te brengen:

1. Bestandsvoorbereiding

Zorg ervoor dat je ontwerpbestand gereed is voor drukwerk. Dit omvat het instellen van de juiste afmetingen, het gebruik van de juiste kleurprofielen en het insluiten van lettertypen. Stel ook de juiste afloop in en gebruik geen lage resolutiebeelden. Als je hulp nodig hebt bij bestandsvoorbereiding staan onze experts voor je klaar om advies te geven.

2. Kies het Juiste Drukwerk

Bij onze drukkerij bieden we een breed scala aan drukwerkopties aan, waaronder visitekaartjes, flyers, posters, brochures en nog veel meer. Kies het type drukwerk dat het beste past bij jouw behoeften en doelstellingen. Wist je dat we ook banners, vlaggen en andere sign artikelen kunnen leveren?

3. Selecteer Materialen en Afwerkingen

Maak het verschil met je drukwerk door te kiezen uit verschillende materialen en afwerkingen. Glanzend of mat, dun of stevig papier, met of zonder laminaat, plano of gehecht, genaaid, gelijmd of een hardcover. We hebben opties voor elke smaak en elk budget.

4. Controleer Proefdrukken

Voordat we overgaan tot productie, sturen we je een proefdruk om ervoor te zorgen dat alles er precies zo uitziet als je had gehoopt. Dit is jouw kans om eventuele laatste wijzigingen aan te brengen voordat we het definitieve productieproces starten.

5. Productie en Levering

Zodra je akkoord gaat met de proefdruk, gaan we over tot productie. Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat je drukwerk met de grootste zorg wordt vervaardigd. En dankzij onze snelle leveringsopties hoef je nooit lang te wachten om je creatie in handen te krijgen.

Bij drukkerij Boonen begrijpen we hoe belangrijk jouw project voor je is. Daarom streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk, van de kwaliteit van het drukwerk tot de klantenservice die we bieden.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw ontwerp tot leven te brengen!


419218946_896736505792359_4367617759547871272_n-1.jpg